Будівництво. Полімерпіщана черепиця

Просмотр 1 сообщения - с 1 по 1 (всего 1)
  • Будівництво. Полімерпіщана черепиця

    Будівництво. Полімерпіщана черепиця
    Ми надаємо Вам широкий асортимент полімерпіщаної черепиці в різних кольорах.
    Черепиця виготовлена із якісних матеріалів. Вона легко монтується за допомогою подвійних замків, які надійно захищають від будь-якого протікання.
    Також наша полімерпіщана черепиця не вицвітає, не виділяє токсичні речовини. Вона стійка до грибків, нафтопродукції і навіть солі, зимою не вкривається інеєм.
    Полімерпіщана черепиця не важка, вага 1м2 черепиці складає майже 22 кг.
    Відповідає абсолютно всім вимогам будь-яких різновидів дахів із кутом нахилу від 10 до 75 градусів.
    При встановлені не потрібно застосовувати складні конструкційні кріплення та клей. Монтажем легко може зайнятись людина, яка не має спеціальних навичок та вмінь.
    Встановлюється черепиця легко: прикручується за допомогою оцинкових саморізів. Під час монтажу полімер піщана черепиця не потріскається. Це дозволяє застосовувати електричний інструмент, різати продукцію за допомогою ножовки або болгарки.
    Кольори: теракотовиpp-ivaschuk-i-vй, вишневий, світло-коричневий, темно-коричневий. Також Ви можете замовити будь-які інші кольори, але при площі, яка не менша 200м2.
    Полімерпіщана черепиця – надійний, довговічний та якісний продукт. А також це естетично-красивий матеріал, який не втрачає своїх захисних властивостей покрівельного матеріалу протягом багатьох років.

Просмотр 1 сообщения - с 1 по 1 (всего 1)

Для ответа в этой теме необходимо авторизоваться.

Другие заказы из раздела