Будівництво, ремонт. Виконання всіх видів електромонтажних робіт

Просмотр 1 сообщения - с 1 по 1 (всего 1)
  • Будівництво, ремонт. Виконання всіх видів електромонтажних робіт

    Будівництво, ремонт. Виконання всіх видів електромонтажних робіт – ПП «Електромонтаж плюс».
    Якісні послуги з проектування електромереж, заземлення домів, мереж та інших установ вам нададуть фахівці нашої компанії. Якщо вам необхідно виконати такі процедури як розводка електрики, установка ящиків ,коробок, автоматики, розеток, виключателів, люстр, загальних щитів та інше, то вам саме до нас. Ми якісно та швидко виконаємо всю необхідну для вас роботу. А ще окрім цього, ми даємо вам гарантію на виконану роботу та включаємо до переліку послуг таку як гарантійне та післягарантійне обслуговування.
    Якщо ви хочете створити затишок в своєму помешканні – освітлення – це перше, що стоїть на шляху до успіху в цьому, том довірте цю справу професіоналам і вам буде безпечно і світло.
    Новому будинку, квартирі, офісу та й взагалі, будь якому приміщенню завжди необхідний якісний ремонт, вагомою складовою якого є електрика. Наша компанія пропонує вашій увазі різноманітні послуги пов’язані електричними роботами, а саме: електротехнічні та електромонтажні роботи, монтаж електрощитків, проектування та розрахунок загрузки, керування освітленням та підключення освітлення. Фахівці нашої компанії допоможуть створити вам оптимальне освітлення саме для ваших апартаментів. Звертайтесь до нас і ми надамо вам кваліфіковану консультацію та професійну допомогу в електрооснащенні вашого маєтку.

Просмотр 1 сообщения - с 1 по 1 (всего 1)

Для ответа в этой теме необходимо авторизоваться.

Другие заказы из раздела