Будівництво. Студія ландшафтного дизайну "DreamyGarden" в Тернополі

Просмотр 1 сообщения - с 1 по 1 (всего 1)
  • Будівництво. Студія ландшафтного дизайну "DreamyGarden" в Тернополі

    Будівництво. Студія ландшафтного дизайну “DreamyGarden” в Тернополі
    Студія ландшафтного дизайну “DreamyGarden” в Тернополі пропонує високий рівень ландшафтного сервісу. Ми хочемо, щоб наші Клієнти отримували виключно позитивні емоції не тільки від створеного саду, але і від процесу роботи над ним. Тому ми намагаємося зробити комплекс надаваних ландшафтних послуг якомога повнішим: від проекту озеленення даху чи балкону до генплану ділянки величиною в гектари, від створення квітника і газону до посадки високих дерев; від створення маленьких струмочків і каскадів до найбільших водойм і найскладніших фонтанних комплексів.
    Це дозволяє нашим Клієнтам отримувати весь спектр послуг в одній компанії. Ми готові прийняти на себе всю відповідальність за створення саду Вашої мрії, яким би він не був, і зробити це з витонченістю.
    Якщо Ви звернетеся до нас, Ваш проект буде вести один ландшафтний архітектор від моменту знайомства і початку проектування до повної здачі Вашого саду «під ключ».
    Для вашої зручності, цінуючи ваш час, ми пропонуємо послуги садівника.
    Кваліфікований садівник допоможе вам підтримувати ваш сад та улюблені куточки відпочинку в належному вигляді. Ваш затишний куточок завжди буде милувати око.
    Щоб і в зимовий час квітучі рослини тішили вас своїм виглядом – ми допоможемо створити у вашій оселі чи офісі зимовий сад, та дамо поради щодо догляду за ним.

Просмотр 1 сообщения - с 1 по 1 (всего 1)

Для ответа в этой теме необходимо авторизоваться.

Другие заказы из раздела